Hıristiyan bayramı olan Noel yılbaşı kutlamaları adı altında, kapitalist Batı tarafından Müslüman ülkelere pazarlanırken, Türkiye’de her sene 31 Aralık’ta aynı rezillikler yaşanıyor. Kutlama adı altında içki ve fuhuş meşru gösterilirken, yapılan taşkınlıklar, görmezden geliniyor. Sokaklar kendini kaybetmiş insanlar tarafından esir alınırken, tacizler, kavgalar, küfürleşmeler, atılan nağralar, yapılan gürültüler, yılbaşı kutlamalarının gerçek yüzü olarak karşımıza çıkıyor. İslam’ın koyduğu yasakların güle oynaya çiğnendiği bugünde insanlar adeta Yaradan’ın emirlerine savaş açıyor. Bu hadbilmezliğin sonu belli. Hüsran ve gözyaşı. Bunun en açık göstergesi için 1 Ocak sayılı gazetelere bakmanız yeterli.

İLGİLİ HABER



MÜSLÜMANLARIN İKİ DİNİ BAYRAMI VAR

Peygamberimiz (S.A.V.) hicret edip Medine’ye gelince, Medine halkının birtakım günleri kutlayıp bayram yaptıklarını görür. Bunun üzerine onlara: “Bunlar nedir?” diye sorar. Onlar da: “Bunlar cahiliye devrinde kutlaya geldiğimiz özel günlerdir. Bu günlerde hep sevinir, eğleniriz” derler. Bunun üzerine Peygamberimiz (S.A.V.): “Allah bunlara karşılık bunlardan daha hayırlı iki günü size vermiştir ki, bunlar Fıtır (Ramazan Bayramı) ve Kurban Bayramı günleridir. Artık bundan sonra bu iki günde sevinip eğlenin” diye buyurur.

(Yusuf el Kardadavi Fetavai Muassire: c. 4. s. 97)

“Kim bir millete benzemeye çalışırsa, o da onlardandır”

Abdullah b. Ömer (R.A.)’den rivayete göre Resulûllah (S.A.V.) Efendimiz: “Kim bir millete benzemeye çalışırsa, o da onlardandır”  buyurmuşlardır. Amr b. Şuayb (R.A.)’ın, dedesinden rivayetine göre Resulûllah (S.A.V.) Efendimiz: “Bizden başkasına benzemeye çalışanlar bizden değildir. Yahudilere ve Hıristiyanlara benzemeyiniz…” buyurmuşlardır. “Ey iman edenler! Şarap, kumar, tapmak için dikilen taşlar, putlar, fal ve şans okları ancak şeytan işi birer pisliktir. Bunlardan kaçının, uzak durun ki kurtuluşa eresiniz. Şeytan, içki ve kumar yoluyla ancak aranıza düşmanlık ve kin sokmak; sizi, ALLAH Teâlâ’yı anmaktan ve namaz kılmaktan alıkoymak ister. Artık bunlardan vazgeçtiniz değil mi?”

Maide Suresi: 90-91

 

Emperyalist güçler eğlence adı altında İslam dünyasının bağrına ‘Noel Haçı’ dikiyorlar. Bunun en bariz örneği ise Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta cami avlusuna Noel ağacının dikilmesiyle gözler önüne serildi.

BU REKORU DA KIRDILAR

Devlet eliyle oynatılan kumarın resmi adresi olan Milli Piyango, bugün 2013 yılının en büyük kumar oyununa imza atıyor. Devlet, 800 lirayı hak gördüğü asgari ücretlinin cebindeki paraya zengin olma hayali satarak el koyuyor. Bunu da Milli Piyango adı altında kumar oynatarak yapıyor. Yılbaşı çekilişinde 500 milyon liralık bilet satışının 129 milyon 18 bin lirası devletin kasasına girerken en fazla 13 kişi de milyoner olabilecek.