32 Yıllık Emek Plaketle Ödüllendirildi

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, yapmış olduğu hizmetlerin ardından emekli olan personeline hizmetleri anısına teşekkür plaketi verdi.

 Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğünde 1983 yılında göreve başlayan ve Santral Görevlisi olarak görev yapan Hidayet Güleç, hizmette 32 yılını tamamlayarak, kendi isteği ile emekli oldu. Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Sağlık Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde çalışan, en son Sağlık Müdürlüğü Santralinde uzun yıllar görev yapan Hidayet Güleç’i Makamında kabul ederek, bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Teşekkür Plaketi takdim etti.

Dr. Rahim Ünlübay emekli olan Hidayet Güleç’e tüm mesai arkadaşları adına teşekkür ederek bundan sonraki emeklilik hayatını sağlık ve mutluluk içinde geçirmesi temennisinde bulundu.

32 yıl hizmet verdiği sağlık teşkilatından emekli olarak ayrılmaktan mutluluk duyduğunu belirten Hidayet Güleç ise "Sayın Sağlık Müdürüm bu plaket ile beni onurlandırmıştır. İl Sağlık Müdürümüze ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum."diye konuştu.