4 Puan Eksiğiyle Tutturdu

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin yeni bir döneme yelken açtığı Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde tahminde bulunan Ak Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıver, 4 puan eksiğiyle de olsa oy oranının yüzde 60'ın üzerine çıkacağını tutturdu.

İl Başkanı M.Ali Tanrıver ve beraberindeki il yönetiminin ilk seçim sınavı olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde düzenlenen basın toplantısında seçime dair tahminini de açıklayan İl Başkanı Tanrıver Nevşehir’de % 68 oranında oy alacaklarını dile getirmişti. İl genelinden % 64.4 oranında oy olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha ilk turda seçilmesine sevinenlerin başında İl Başkanı Tanrıver’de vardı.

Yaşanan seçim sürecinin ardından İl Başkanı Tanrıver ve beraberindeki heyetin en önemli çalışmalarından biri de Kadın Kolları Teşkilatının yeniden düzenlenmesi ve Kadın Kolları Başkanının belirlenmesi olacak. Seçimler öncesinde genel merkezin direktifi ile Üniversite mezunu ve teşkilatta daha etkin görev yapacak bir ismin kadın kolları başkanı olarak belirlenmesi konusunda çalışmalarına hız verecek olan Ak Parti İl Yönetimi muhtemelen önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili somut adımlar atacak.