5 Bin Aileye Ulaşmak Hedefindeyiz

NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şubesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da hayırsever vatandaşların ayni ve nakdi yardımlarıyla ilimizde 5 bin kişiye yardım ulaştırmak amacında.

Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, geçtiğimiz yıl ramazan ayı süresince 5 bin kişiye yardım ulaştırdıklarını, bu yıl da yine aynı rakamlara ulaşmak istediklerini dile getirdi.

Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığının yanı sıra, Forum Kapadokya AVM ve Beğendik AVM de oluşturulan stantlarda Vatandaşların ayni ve nakdi yardımlarını makbuz karşılığında kabul etmeye başladıklarını dile getiren Şube Başkanı Gülen, hayırsever vatandaşlara her yıl gösterdikleri büyük duyarlılıktan dolayı da teşekkür etti.

Gülen, “Mübarek ramazan ayı dolayısıyla Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı olarak yine 5 bine yakın insanımıza yardım eli uzatmak istiyoruz. Geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz yardım miktarı ile Türkiye’nin önde gelen illeri arasında yer almıştık. Bu yıl da aynı başarıyı sürdürmek istiyoruz. Kızılay Şube Başkanlığımızın yanında Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Beğendik Mağazasında oluşturduğumuz stantlarımıza ulaşarak hayırsever vatandaşlarımız Kızılay aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunabilecekler. Bu konuda Nevşehir halkımız ve hayırseverlerimiz çok büyük bir duyarlılık sergiliyorlar. Onlara daha şimdiden teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.