Kar yağışı ve soğuğun şiddetini arttırdığı bu günlerde, öğrencilerin en büyük ümidi kar tatili olması. Peki 5 Ocak Salı Günü Nevşehir'de okullar tatil olacak mı? Hangi ilçelerde tatil var ?

Nevşehir’de bugün etkili olan kar yağışı gözleri Nevşehir Valiliğine çevirdi.

Nevşehir’de bu sabah saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından öğrenci ve öğrenci velilerinin gözleri tatil haberine çevrildi.

Nevşehir genelinde yarın için okullar tatil olacak mı? sorusuna yanıt arayan öğrenciler için, FİB Haber Merkezimizin telefonları susmazken , konuya ilişkin Nevşehir Valiliğinden okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

FİB Haber Merkezi olarak Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek'le yaptığımız görüşmeye göre, Kar Tatili hakkında "KARAR" Saat:17:00 itibariyle yapılacak toplantı sonrası belli olacak. Meteroloji bilgileri doğrultusunda, Yarın için okulların Tatil olup olmayacağı konusunda alınacak kesin KARAR anında www.fibhaber.com da anında öğrenebilirsiniz.

Detaylar ve yeni gelişmeleri bu haberimizden takip edebilirsiniz...

Nevşehir'de etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve tüm ilçelerinde yarın için eğitime 1 gün ara verildi. Ayrıca söz konusu Nevşehir merkez ve tüm ilçelerde ki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler ile hamilelerin de 1 gün süreyle idari izinli sayılacak.

 Nevşehir il genelinde ve tüm ilçelerde okullar 1 gün süreyle tatil edildi. İşte detay...


Aşırı kar yağışı ve buzlanma dolayısıyla Nevşehir'de okullar yarın 1 günlüğüne tatil edildi.

Öğrencilere Müjde Okullar Tatil Edildi ...!

Nevşehir’de yoğun kar yağışı ve aşırı buzlanma nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.

Nevşehir Valiliği’nden FİB Haber Merkezimize yapılan açıklamada, Nevşehir’de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Nevşehir Merkez başta olmak üzere tüm ilçelerinde ilk ve orta öğretim okulları bir gün süreyle Okullar tatil edildi...

İşte Nevşehir Valiliğinden www.fibhaber.com a yapılan o resmi açıklama;

İlimiz Nevşehir'de Yoğun Kar Yağışı Ve Aşırı Buzlanma Nedeniyle, 05 Ocak 2016 Salı Günü Nevşehir İl Merkezi, ile Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Hacıbektaş , Gülşehir , Kozaklı ve Ürgüp olmak üzere tüm İlçelerinde İlk Ve Orta Dereceli Okullar Bir Gün Süreyle Tatil Edilmiştir. Aynı Gün Bütün Engellilerde İdari İzinli Sayılacaklardır.    

Nevşehir Valiliği-İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü