500 Kişiye Hijyen Eğitimi Verildi

NEVŞEHİR(MHA) Çalışma alanında başarılı olmak, verimliliği arttırmak, dünya standartlarında uygun eğitim stratejileri oluşturmak ve bu doğrultuda eğitimler vermek için geniş ufuklu insanlar yetiştiren Ürgüp Halk Eğitim Merkezi Eğitim Öğretim Yılını dolu dolu geçiriyor.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mevlüt Türkkol, 2013 Eylül Ayında başlayan öğretim yılında Mayıs ayına kadar çeşitli kategorilerde Halk Oyunları, Çocuk gelişimi, dikiş nakış, çinicilik, kuaförlük, masörlük. Toplamda 90 Kursun açıldığı 2292 Kursiyerin sertifika aldığını,  aynı zamanda 5 Temmuz 2013 tarihli ve 28698 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren Hijyen Eğitimi ile ilgili 11 Farklı Firma Kategorisinde 500 kişiye hijyen eğitimi verildiğini ve bu Hijyen eğitimlerinin Temmuz 2014 tarihine kadar alınması gerektiğini hatırlattı.

Vatandaşların açılan kurslara da büyük ilgi gösterdiğini belirten Ürgüp  Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mevlüt Türkkol “Kendini sürekli yenileyen ve teknolojiye boyun eğmeyen bireyler yetiştirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ürgüp Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak açtığımız kurslarda Kursiyerlerimiz meslek öğreniyorlar, kişisel becerilerini artırıyorlar. Merkezimizin kapıları bütün vatandaşlarımıza açık her zaman gelebilir ihtiyaç gördüğünüz kursa katılabilir veya bir çayımızı içebilirsiniz” dedi.