ÖZEL-Kar yağışının olumsuz etkilediği Nevşehir'de 05.01.2016 Salı günü eğitime ara verilmesinin ardından, şimdi tüm öğrenciler acaba (yarında) 6 Ocak Çarşamba günü de tatil olacak mı?  sorusunun cevabını merak ediyor...

Konu hakkında resmi açıklama az önce geldi. 

6 OCAK ÇARŞAMBA OKULLAR TATİL Mİ?

6 Ocak Çarşamba günü okulların tatil olması konusuyla ile ilgili resmi açıklama Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek'ten Geldi...

İşte Konuya ilişkin İl Müdürü Şimşek'in açıklamasının detaylarını fibhaber.com'dan öğrenebilirsiniz.
.................................................................

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek FİB Haber.Com'a yaptığı açıklamada; " Yarın için Okullların Tatil olmadığını ifade ederek, Bütün çocuklarımızı yarın okullarına bekliyoruz ...  dedi.
Şimşek; Nevşehir genelinde Yarın okulların eğitim-öğretime devam edeceğini belirtti.
TATİL YOK....
Açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre ilimizde bu gece itibariyle kar yağışı yerini sağanak yağmura bırakacaktır. Bu sebeple 6 Ocak 2016 Çarşamba günü hava koşullarının eğitim-öğretime engel olmayacağı değerlendirildiğinden okulların tatil edilmesi söz konusu değildir.
ÖNEMLİ:
Bir takım sitelerde yer alan yarın için tatil olduğu ile ilgili haberler asılsız olup yarın Nevşehir Genelinde Eğitime kaldığı yerden devam edecekdir.Tüm öğrencilerimize zihin açıklığı ve iyi dersler diliyoruz.