Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehirspor’un Ziraat Türkiye Kupası 2.eleme maçında deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçında 83 yaşında ki yaşlı dede takımını yalnız bırakmadı.
Ziraat Türkiye Kupasında 2.eleme maçında deplasmanda Boluspor ile bugün karşılaşacak olan Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehirspor’u 83 yaşında ki Oğuz Bektaş takımı kalacağı otelde karşılayarak maç öncesinde adeta tek başına takıma moral verdi. 83 yaşında ki fanatik taraftar Oğuz Bektaş yaptığı açıklamada, “ Nevşehir sporumuzun bugüne kadar gerek profesyonel ligde gerekse de amatör ligde bugüne kadar hiçbir deplasman maçını kaçırmadım. Bugünde burada PTT 1. Lig takımlarından Bolu Spor ile karşılaşacağımız maçta takımımızı yalnız bırakmadım. Bu maçtan sonra da hafta sonunda Yozgatspor ile karşılaşacağımız maçta takımımıza destek vermek amacıyla Yozgat’a gideceğim” dedi.
Nevşehirsporlu futbolcular ve yöneticiler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren 83 yaşında ki fanatik dedi futbolculara da maç öncesinde başarılar diledi.