Türkiye'de 3'üncüsü düzenlenen 'Devlet ve Vakıf Üniversiteleri Öğrenci İşleri Daire Başkanları Toplantısı' Tatvan Kardelen Oteli'nin konferans salonunda 95 üniversiteden 150 kişinin katılımıyla başladı.
Toplantı, 'Öğrenci İşleri Mevzuat-Uygulama-Birliktelik' programı başlığıyla Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Prof. Dr. Sabir Rüstemli'nin açılış konuşmasıyla başladı ve 1'inci oturum Bahçeşehir Üniversitesi'nden Şükrü Gündüz, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Zekine İlhan, Fatih Üniversitesi'nden Cüneyt Umutlu'nun moderatör ve konuşmacı olarak katılımlarıyla devam etti.
Öğle yemeği sonrası 2'inci oturum, İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Yıldız Büyükçolak, Sakarya Üniversitesi'nden Fatma Aydın, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden Bünyamin Ergen, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden Nergiz Filiz'in moderatör ve konuşmacı olarak katılımlarıyla başlayıp, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nden Müşerref Sümer, Üsküdar Üniversitesi'nden Ayşe Kartal, Bitlis Eren Üniversitesi'nden Fevzi Aygün'ün genel değerlendirmesiyle son buldu.
Görsel ekran eşliğinde yapılan ve soru cevap olarak devam eden toplantı sonrası sertifika dağıtımı yapıldı.
Bitlis Eren Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı toplantı kapsamında toplantıya katılanlar için yarın Bitlis ve ilçelerindeki tarihi ve doğal güzellikler gezisi düzenlenecek.