Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema bölümü öğrencisi olan İbak, Aamir Khan’a yeni filminin setine gelmek istediğine dair bir mail yazmış bunun üzerine de Khan kendisini setine davet etti. Ekim ayında Hindistan’a giderek orada on gün kalan Gizem İbak Aamir Khan’la da Türkiye üzerine bol bol sohbet etti. Kendisine Türkiye’de filmlerinin çok izlendiğinden bahsederek Türkiye’ye gelmeyi düşünüp düşünmediğini soran İbak’a Khan 2016’da Temmuz-Aralık ayları arasında bir Türkiye gezisi yapmak istediğini; eşinin daha evvel birkaç kez gittiğini ve kendisine Türkiye ile Türk insanları hakkında çok güzel şeyler anlattığını söyledi. Ayrıca Türkiye’de nerelerde film çekilebilir diye sonra Aamir Khan’a Gizem İbak Kapadokya’dan bahsederek, daha evvel Bollywood yönetmenlerinden Zoya Akhtar’ın da Kapadokya’ya film çekmek için geldiğini söyledi.

Bunun üzerine Aamir Khan Türkiye gezisini iple çektiğini ve çekimlerini tamamlar tamamlamaz muhakkak geleceğini söyledi.

Şimdilerde bir güreşçinin hayatını anlatan filmle ilgilenen Aamir Khan, film çekimlerini Haziran ayında tamamlayacak.

Nevşehir’i çok seven sinemacı Gizem İbak ise davetlimiz olarak burada geçirdiği günlerde bölgeyi tanıtan kısa videolar çekip onları Aamir Khan’a ve eşine ulaştırmayı hedefliyor...