Acıgöl Belediyesi her yıl oldugu gibi gelenegi bozmayarak ilk ve ortaögretim ögrencilerine  kırtasiye yardımı yaptı yardımları kendi elleriyle dagıtan Başkan Ercan Ertaş çocukların mutlu oldugunu görmek beni dahada mutlu ediyor herşey acıgöl için herşey gelecemiz olan çocuklarımız için dedi..

Acıgöl Belediyesi tarafından Eğitim ve Öğretimin her yönden desteklenerek Eğitim ve Öğretim seviyesinin yükseltilmesi amacıyla ilçede ikamet edenilk, orta ve Lisede eğitim öğrenim gören yaklaşık 1500 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’ın Eğitime desteğimiz devam edecek. İçerisinde çok sayıda defter, kalem, silgi ve kalemtıraş bulunan kırtasiye malzemeleri dagıtılmaya başlandı..

Acıgöl Belediyesinin ilçede Eğitime desteği Yaklaşık son on yılda meyvelerini vermeye başladığı ifade ediliyor. Son on yılda Acıgöl eğitim de büyük bir ivme kazanarak Üniversite öğrenci sayısının da her yıl artırarak sürdürmesi bunun en açık göstergesi olarak gösteriliyor.

Aıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, 2015-2016 öğretim yılı ile  “Yeni öğretim yılına huzur ve güven içinde girmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi”

Eğitim yardımı hakkında konuşan Acıgöllü aileler, yeni eğitim öğretim yılı öncesi böylesi destekleyici bir eğitim hizmetinden oldukça memnun kaldıklarını dile getirdi.  Bir yıl içerisinde öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği her çeşit boya, kalem, defter, cetvel takımı, kalemtıraşın bulunduğunu söyleyen öğrenci aileleri, ciddi bir masraftan kurtulduklarını dile getirdi. Başkan Ertaş’a teşekkür eden Acıgöllü  aileler, Acıgöl Belediyesi’nin sunduğu eğitim hizmetlerinden faydalandıklarını dile getirdi.