Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ın projelerinden ve önümüzdeki günlerde faaliyete geçecek olan kapalı pazar yerinde çalışmalar hız kazandı.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Acıgöl Belediyesi olarak ilçemizin çehresini değiştirmeye devam ettiklerini belirterek Acıgöl'ümüze kapalı pazaryerini kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Acıgöl Kapalı Pazaryeri'nin hizmete girmesiyle Acıgöl ve çevresinde oturan vatandaşlar ve pazarcı esnafı, kışın yağmur ve çamur yazın da güneş, toz ve rüzgarda alış veriş yapmaktan kurtulup rahat edeceğini ifade edenAcıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş; "Oluşturulan sağlıklı ortam sayesinde esnafımız rahat, vatandaşımız huzur bulacak. İlçemizin her yerinde değişimler devam edecek. " dedi. 


Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen de," İşte HİZMET işte BAŞKAN temelinden son konacak taşına kadar bizimle istişaresini hiç koparmayan Acıgöl ilçemizin değerli belediye başkanı sayın Ercan ERTAŞ başkanıma bütün üyelerim adına sonsuz teşekkürler bazı ilçe başkanlarına örmek teşkil eder İNŞALLAH" dedi.