11 Haziran 2014 tarihinde 99. Dönem Kaymakamlık Kura sonuçlarına göre İlçemize asaleten atanan Kaymakamımız Sayın Mustafa ÇAKIR 30 Haziran 2014 Pazartesi günü göreve başladı.
   
İlçemize gelerek göreve başlayan Kaymakam Sayın Mustafa ÇAKIR için İlçe Hükümet Konağı girişinde kurum amirleri tarafından karşılama töreni düzenlendi.

      Hükümet Konağı girişinde kurum amirleri tarafından karşılanan Kaymakam Mustafa ÇAKIR, daha sonra makamına geçerek tebrikleri kabul etmeye başladı.


ACIGÖL'ÜN YENİ KAYMAKAMI MUSTAFA ÇAKIR KİMDİR?

 

Aslen Çankırı’nın Ilgaz İlçesi’nden olan Çakır, İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul ilinde tamamladıktan sonra girdiği Uludağ Üniversitesi’nden 2005 yılında mezun oldu. Daha sonra 2 yıl Maliye Bakanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptı. Balıkesir Kepsut, Balya ve Savaştepe’de görev yapan Çakır, 1 yıl süreyle dil ve meslek eğitimi için Amerika Birleşik Devletleri New Jersey eyaletine gitti. Mayıs 2013’te Elazığ Kaymakam adayı olarak görev yapan Mustafa Çakır Ağustos ayının başında da Havsa Kaymakam vekilliğine atandı. Çakır, evli ve bir çocuk babasıdır.