Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Boğaz köy Özel Organize Sanayi bölgesi ile Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi...

Konuya ilişkin www.fibhaber.com a açıklamalarda bulunan Nevşehir İl Özel İdare Meclis Başkanı Süleyman ÖZGÜN, Acıgöl organize sanayi bölgesindeki arıtma tesisi sorununun giderilmesi konusunda son aşamaya gelindiğini söyledi.

Özgün,Önümüzdeki günlerde, arıtma tesisini tamamladığımızda gerek Acıgöl ilçemizin gerekse organize sanayi bölgemizin çok önemli bir eksikliğini gidermiş olacağız" dedi.

Nevşehir İl Özel İdare Meclis Başkanı Süleyman Özgün açıklamasında Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinin kimyasal ve biyolojik aritma tesisi ishale hattı döşeme işlemi başladı. Boğaz köy Özel Organize Sanayi bölgesi kimyasal arıtma sisteminin yerinin tespiti sonrası en kısa zamanda başlaması planlanıyor.Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun dedi.

İşte o çalışmalardan ilk görüntüler...