Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde, Acıgöl  Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapılamasını teşvik etmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Acıgöl OSB'ye yatırım yapmayı planlayan girişimcilerle bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir ve Acıgöl'ün Kaynakları, ulaşımı ve yatırım teşvik durumu hakkında bilgiler aktardı.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’da, Acıgöl ilçemize yatırım yapacak herkese tüm imkanlarını kullanarak destek vereceğini söylediği toplantı, katılımcıların sorularının cevaplandırılması ve danışman firmaların ayrıntılı bilgilendirmesiyle sona erdi.  


Milletvekili Açıkgöz'ün Başkanlığında Acıgöl Belediyesinde düzenlenen Toplantıya; yatırımcı iş adamlarıyla birlikte, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül'de katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Acıgöl Organize Sanayi Bölgemize yatırım yapacak girişimcilerimizle Acıgöl Belediyemizde bir aradayız. "Yatırımlarla milletimiz kazanacak." Üreteceğiz, çalışacağız; hem milletimiz kazanacak hem de ülke ekonomimiz kalkınacak. Her yönüyle Büyüyen Nevşehir için çalışıyoruz" dedi.