Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine bağlı olarak, Acıgöl İlçesine ‘Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu yapılacağının geçtiğimiz günlerde müjdesini veren AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ​'den Acıgöllülere bir müjde daha geldi.

İstanbul da yaşayan Nevşehirli hayırsever Hacı Mehmet Tek, Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu yapılmak üzere arazisini Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ne bağışladı.


Nevşehirli hayırsever Hacı Mehmet Tek, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı arasında arazi bağışı için protokol imzalandı. Protokole AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Acıgöl İlçe Meclis Üyeleri Selam Göltaş ve Musa Mutlu da katıldı.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Müjdesini verdiğimiz “Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu” yapımı için arazi bağışında bulunan Nevşehirli hayırseverimiz Hacı Mehmet Tek amcamızla bağış protokolünü imzaladık. Hemşerilerimiz adına hayırseverimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum; ilimize, üniversitemize hayırlı olsun" dedi.