İki cihan serveri  yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa(S.A.V.)’in dünyaya teşriflerinin 1444. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Acıgöl ilçesinde düzenlenen etkinlik, gözleri yaşarttı.

Acıgöl 4 Temmuz Ortaokulu öğrencilerinin başarı ile gerçekleştirdiği Kutlu Doğum Haftası etkinliği Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Etkinlikte öğrenciler peygamberimizin hayatını anlattılar. Öğrenciler Peygamberimize duydukları özlemi ,  şiir, ilahi ve naat-ı şeriflerle dile getirdiler.

Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinin yanı sıra İl Müftülüğü ilgilileri, öğrenci velileri ile birlikte öğrencilerinde coşkulu bir şekilde katılım sağladığı Kutlu Doğum Haftası kutlama proğramında öğrenciler şiirleriyle de , peygamberimize duydukları sevgiyi dile getirdiler.

İlçe Müftüsü Muharrem Evirgen, etkinlik kapsamında öğrencilerin sunumunu beğeni ile izledi ve “Böyle temiz yürekli çocuklarla kendimi Mekke sokaklarında o dönemlerde yürüyormuşum gibi hissettim.” Şeklinde değerlendirmede bulundu.

Etkinlikte, 4 Temmuz Ortaokulu öğrencileri Peygamberimiz için 6 hatim indirirken, ilçe Müftüsü Muharrem Evirgen tarafından indirilen hatimlerin duası yapıldı.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle öğrenciler arasında düzenlenen  yarışmada dereceye giren öğrencilere de  Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Rüstem Acar tarafından hediyeleri takdim edildi.