Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketi nedeniyle Zarar gören Mahalle ve sokalara Kilitli Taş Döşendi...
Nevşehir ili Acigöl ilçesi pazar yeri olarak kullanilan ve Degirmen sokakta bulunan alana geçtimiz günlerde yagan yagmurdan dolayi meydana gelen sel nedeniyle degirmen sokak sular altinda kalmişti. Vatandaşların mağduriyeti karşısında Acıgöl Belediyesi Fen işleri Müdürlügü tarafindan çalışma başlatıldı.

Konu hakkında www.fibhaber.com a açıklamalarda bulunan Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş;"Acigöl Belediyesi fen işleri müdürlügümüzce Bahçeli mahallesi değirmen sokakta yol ve kaldirim düzenleme çalişmalari yapilmiştir ve Bugün itibariyle bitirilmiştir. Söz konusu sokakta ki evler yağmurda sel sularina maruz kalmaktaydi. Yapilan çalişmayla bu durumun önlenmesi planlanmaktadir dedi.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş; Acıgöl ilçe Belediyemizce yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları kapsamında ilçemiz çayırlık mahallesi çatalkaya caddesinde çalışmalara başlanmıştır.
Belediyemizce halkımıza sağlıklı içme suyu sunmak amacıyla ilçemiz yukarı mahalle pınarbaşı sokakta mevcut aspes borulu şebeke plastik borular döşenmek suretiyle değiştirme çalışmaları başlamıştır. Acıgöl halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun dedi...


Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş; Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Davutoğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti’nin 26. Başbakanı olmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Başkan Ertaş, Türkiye Cumhuriyetinin yeni Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu tebrik ederek ”Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 12. Cumhurbaşkanının yüce milletimizin oylarıyla Sayın Recep Tayyip Erdoğan olarak seçilmesinin ardından yeni Başbakanımız da belirlendi. Yapılan istişareler ve temayüller sonucunda Türkiye Cumhuriyetinin 26. Başbakanı Dışişleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olarak açıklandı. Yüce Milletimize kutlu olsun. Çankaya’ya Cumhurbaşkanlığı forsunu sonuna kadar hak eden bir ismin, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesinin ardından Başbakanlık görevine de o makamı en iyi biçimde temsil edecek olan bir isim, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu geldi. Yeni Başbakanımızı tecrübeleri ve Türkiye’ye kazandırdığı vizyonu doğrultusunda hak ettiği başbakanlık makamından ötürü tebrik ediyor, bir belediye başkanı olarak kendisiyle çalışacak olmanın mutluluğu içerisinde Acıgöllü hemşerilerimiz adına muhabbet ve hürmetlerimizi arz ediyorum” dedi.
Acıgöl Belediye Başkanı Ertaş; Bu büyük gün vesilesi ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, yüce rabbimizden aziz şehitlerimize rahmet diliyorum.”