ACIGÖL'DE SEL FELAKETİ BÜYÜK MADDI HASARA YOL AÇTI...


Nevşehir'in Acıgöl İlçesinde dün (10.06.2014 akşam saatlerinde meydana gelen aşırı dolu ve yağmur yağışı nedeni ile sel meydana geldi.


Şiddetli Dolu ve yağmur nedeniyle Acıgöl ilçe merkezinde asfalt, kilitli parke, bordür ve özellikle stabilize yollarda tehlike arz edecek şekilde yollar bozulmuş ulaşım şu anda durmuş durumdadır. 

Yine şiddetli yağış ve sel nedeniyle Acıgöl İlçesinde elliye yakın vatandaşlarımızın evlerini sel basmış bazı eski binalar ve bahçe duvarları yıkılmıştır.
 
Acıgöl Belediyesi meydana gelen Afetle ilgili gece boyunca acil müdahalelerde bulunurken,çamurla kaplanan yolların temizlenmesi için çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar sonrası ekipler, evlerdeki suların çekilmesini sağladıktan sonra mahsur kalan bazı vatandaşları kurtardı.Belediye Çalışmaları hala aralıksız devam etmekte olup, selin açtığı maddi ve manevi zararlar onarılmaktadır. 

Sağanak yağış sonrası gelen selden mağdur olan Acıgöllü vatandaşlar ise, "Aniden geldi, evlerimiz ahırlarımız sular altında kaldı. Perişan olduk" dediler.

Acıgöl ilçesinde Sel felaketi sonrası hasar tespit çalışması başlatıldı ...

Şimdi sel felaketinin yaralarını sarma zamanı.Yetkili birimleri Acıgöl ilçesindeki bu sel felaketi nedeniyle yaralarını sarmaya davet ediyoruz...

FİB Haber.Com olarak Acıgöl ilçemize geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz.

İşte Acıgöl ilçemizde yaşanan ve büyük maddi hasara neden olan Sel felaketinden hiç görmediğiniz görüntüler...