Acıgöl Belediye Başkanlarına Plaket Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaştan Eski Belediye Başkanlarına Plaket..

Acıgöl Belediye Başkanlarına Plaket Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Eski Belediye Başkanları Mehmet Alkan, Ali Sezer ,Nuri Biçer  ve İsmail Çavuşoglu’na  Acıgöle Yapmış Oldukları Hizmetlerden Dolayı Kendilerine teşekkür Etti Ve Plaket verdi.

Acıgöl'e 40 Yıllık Hizmet verenlerin İlk kez Buluşması 41 Kere Maşallah detirten cinstendi...

Acıgöle hizmet etmiş eski belediye başkanları ilk kez Başkan Ertaş'ın verdiği iftarda buluştu.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, eski ve yeni belediye başkanlarını iftar programında bir araya getirdi. Acıgöl'e hizmet etmiş belediye başkanları ile göreve devam eden belediye başkanlarının iftar buluşması Acıgöl ilçesi Gaziantep Sofrası Restaurant’ta gerçekleşti.

Acıgöl'ün mevcut başkanı Ercan Ertaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen İftar programında 1973-77 Dönemi Mehmet Alkan, 1984-94 Dönemi Ali Sezer, 1994- 2004 Nuri Biçer ve 2004 - 2014 İsmail Çavuşoğlu ve Acıgöl AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Gül,Nevşehir Tabipler Odası Başkanı ve Kapadokya Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Fatih Yakut, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Salaş birlikte oruç açtı.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katılan Geçmiş dönem Acıgöl belediye başkanları,Böyle bir mübarek günde iftar proğramında bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti ifade etti. Konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Ertaş, “Amacımız Acıgöl'e hizmet etmiş eski Başkanlarımızla bir araya gelmekti. Öncelikle davetimizi kırmayıp, iftar programına katılan başkanlara çok teşekkür ediyorum. Birlikte oruç açmanın mutluluğu içerisindeyim” dedi.

İftar programına katılan bir önceki dönem Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu, “ cıgöl ilçemize Belediye Başkanı olarak hizmet vermiş isimlerle birlikte Bu yıl ilk kez iftarımızı birlikte yapıyoruz, hepimizi bu iftar ile yeniden bizleri bir araya getiren Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'a teşekkürlerimi sunuyorum. Başarılarının devamını diliyorum” ifadesini kullandı.