Türkiye'nin en köklü vakıflarından olan Birlik Vakfının Kayseri Şubesi Hizmet Binası düzenlenen törenle açıldı. Kahraman'ın Kayseri Brilik Vakfı Hizmet Binası açılışına Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız , Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri eski Milletvekili Yaşar Karayel, Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mehmet Alacacı da eşlik etti.

Birlik Vakfının  Kayseri Şubesi'nin hizmet binasının açılış kurdelesini Kayseri Protokolü, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman , Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mehmet Alacacı ile birlikte kestiler.

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz açılışa ilişkin açıklamasında; " Birlik Vakfı Kayseri Şubesindeyiz.Birlik Vakfı Kayseri Şubesi'nin hizmet binasının açılışını TBMM Başkanımız Sayın İsmail Kahraman'ın teşrifleri ve dualar eşliğinde açtık. Rabbim, hayırlı eylesin." dedi. Açıkgöz, ."Vakit, Birlik Vaktidir" "Birlikte, dirlik vardır. Biz, biriz ve beraberiz; birlikte Türkiye'yiz." dedi.