Cumhurbaşkanı Vekili ve Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Başkanı İsmail Kahraman, Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Alacacı’nın evsahipliği yaptığı iftar programına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi, Eczacı Mustafa Açıkgöz, çok sayıda Milletvekili ve Birlik Vakfı gönüllüleri de katıldı.

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç'in de yer aldığı iftar proğramına ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Birlik Vakfımızın geleneksel iftarında oruçlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde açtık. Rabbim, aziz milletimizin birliğini daim eylesin" dedi.

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi, Eczacı Mustafa Açıkgöz, İftar proğramında yaptığı konuşmasında şunları ifade etti; "Milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunan vakfımızın çatısı altında buluşmaktan onur duyuyoruz.

Birlik Vakfı 37. Ananevi İftarında bir arada olmanın ve Ramazan  'ın bereketini paylaşıyoruz. 

'Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.' Biz, birlikte Türkiye 'yiz. 

Mazlumların umudu aziz milletimiz ve güçlü Türkiye'miz; milli ve manevi değerleriyle 2023 hedefine hep birlikte yürüyor. 

Birliğimizi bozmaya kimsenin gücü ve cüreti yetemez. Gönüllerimiz bir; sevdamız Türkiye' dir." dedi.


Birlik Vakfı İstanbul Sultanahmet Vakıf Merkezinde düzenlenen ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan  iftar proğramı sahura kadar devam edecek.