Nevşehir İl Özel İdaresi, siyasileri, bürokratları, muhtarları ve Özel İdare personelini iftar yemeğinde buluşturdu.

Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen iftar yemeğine Vali İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,
 AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, daire müdürleri, İl Genel Meclis üyeleri, Merkez ve ilçe köy muhtarları katıldı.

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli burada yaptığı açıklamada, “Dinimizde büyük bir önemi ve diğer aylar arasında seçkin bir yeri olan Ramazan ayının ismiyle uyumlu geçen iftar yemeği birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın perçinleştiği günlerdir. Düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.


Türkiye Büyüyor Nevşehir Gelişiyor...
İftar Yemeğinde konuşma yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Nevşehir ilçelerimizdeki ve köylerimizdeki muhtarlarımızla iftarda bizi bir araya getirdi. Ramazan  'ın sevincini paylaştık" dedi.


Açıkgöz konuşmasının devamında şunları ifade etti;" Özel İdaremiz; köy köy hizmet götürüyor, muhtarlarımız çalışıyor; aziz hemşerilerimiz ve şehrimiz kazanıyor. Durmak yok, çalışıyoruz. 'Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.' Büyüyen Nevşehir Güçlü Türkiye yolunda üstün gayretle hep birlikte çalışacağız. Bizler, milletin iradesinden başka fani bir güç tanımadık.Milletimiz;siz muhtarlarımıza, bizlere oy verdi güvendi; çalışarak layık olacağız.
Atılım döneminde hedefimiz 2023 Güçlü Türkiye... " dedi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Bu vesileyle Ramazan' ın sevincini sizlerle aynı sofrada iftar sevinciyle paylaşıyoruz. Rabbim, birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. Sizlerin huzurunda tüm hemşerilerimize saygılarımı, selamlarımı ve hürmetlerimi sunuyorum" dedi.