Asım’ın Nesli Sosyal Medya Platformu tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen ‘hatim organizasyonu’, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Asım’ın Nesli Sosyal Medya Platformu tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen ‘hatim organizasyonu’na  AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz'den destek geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanlar için okutulan hatim duası için tüm vatandaşları davet etti.

Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "15 Temmuzda hain işgal girişiminde canını ortaya koyarak şehit olanların ruhlarına ve 15 Temmuzda bu canım vatanı hainlerin işgalinden korumak için tankların önüne bedenini siper eden Asımın neslini yetiştiren merhum öğretmenlerimiz için düzenlenen Hatim organizasyonuna tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.



15 Temmuz kanlı darbe girişiminin sene-i devriyesinde vatandaşlar tarafından okunacak binlerce hatim, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde yapılacak hatim duası ile 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlerin aziz ruhlarına hediye edilecek.

Asım’ın Nesli Sosyal Medya Platformu, Türkiye genelinde oluşturduğu hatim koridoru vasıtasıyla 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde Hakk’a yürüyen şehitlerin ruhlarına hediye edilmek üzere hatim organizasyonu başlattı.

Hatim organizasyonuna katılmak isteyen vatandaşlar, www.asiminnesli.gen.tr ile www.asımınnesli.com web sayfalarını ziyaret ederek ve [email protected] ve [email protected] mail adresine mail yollayarak, ayrıca whatsapp hattı ile 0 544 227 73 97 numaralı telefona okudukları hatimleri bağışlayabilecekler.