Ulusal ve yerel medya temsilcilerinin bir araya gelerek kurdukları Medya Platformu Derneği'nden Zeytin Dalı Harekatı'na imza ile destek kampanyası başlatıldı. Medya Platformu üyelerinin, başlattığı imza kampanyasıyla Afrin’de teröristlere yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatına destek veriyor.

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Her hayırlı işte olduğu gibi bu kampanyaya ya imza atarak destek olmuş, bende varım dedi.


"Mehmetçik'in yanındayız" adı altında TSK'ya destek için başlatılan imza kampanyasına AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz'de, imza atarak destek oldu.

Açıkgöz açıklamasında, "Zeytin Dalı Harekâtı başta olmak üzere her zaman devletimizin, milletimizin ve Kahraman ordumuzun yanındayız" dedi.


Milletvekili Açıkgöz'ün imzası ile destek verdiği kampanyaya Nevşehir'den de çığ gibi destek imzaları geliyor.

Sende İmzala!
 



 
İmzalayanlar (10)
Ad Soyad
FİKRET ÇAPACI
ENDER KARAAHMET
MUSTAFA ÇINAR
MUSTAFA AÇIKGÖZ
ERTUĞRUL ÜSTÜN
MÜKREMİN TOPBAŞ
ABDURRAHMAN ERMİŞ
OSMAN KAYA
ERCAN CİVELEK
DİLEK ONAY CAN


Böylesi dönemlerde medyanın etkinliğine dikkat çekilen ve Medya Platformu tarafından yapılan açıklamada; “Emperyalist güçlerin maşalığını yapan terör örgütlerinin her zaman karşısındayız…. Medya Platformu ailesi olarak her zaman olduğu gibi Zeytin Dalı Harekatı’nda da dualarımızla ve bütün gönlümüzle Devletimizin ve Kahraman Ordumuzun yanında olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz. Allah-u Teala’dan Mehmetçik'imizi mansur ve muzaffer kılmasını diliyoruz.” Denildi.