Dolar bozdurma kampanyasına, TBMM Divan Katip üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e ait olan Açıkgöz Eczanesi'nden tam destek geldi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına vatandaşların ve esnafın desteği artarak devam ediyor. Açıkgöz Eczanesi 250 dolarını bozdurup makbuzunu getiren vatandaşlara ücretsiz "Kışlık Vitamin İlacı" veriyor.

Türkiye’nin genelinde dolar'ın rekor seviyede yükselmesine tepki göstermek amacıyla başlatılan kampanyaya Nevşehir Açıkgöz Eczanesi de katıldı.  Açıkgöz Eczanesinden yapılan açıklamada; Türkiye’miz ve Nevşehirimiz için 250 Dolarını bozdurup makbuz getiren herkese şu soğuk Kış günlerinde artan halsizlik, yorgunluk gibi hastalıklardan korunmak için ücretsiz "Kışlık Vitamin İlacı" verileceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm terör örgütleri ve vatan hainleri ile yürüttüğü mücadeleyi canı gönülden desteklediklerini kaydeden TBMM Divan Katip üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "15 Temmuz'da Türkiye Cumhuriyetine ve necip milletine, uçaklarla, tanklarla, bombalarla, mermilerle ve içimizde olup yardım, yataklık yapan hainlerle yapamadıklarını ekonomik savaşı açarak, yapmak istiyorlar. Bizler vatanını milletini devletini ve bayrağını sevenler olarak, bu hainlere necip milletimizle birlikte asla fırsat vermeyeceğiz. Yalnız bunu lafla sözle değil, Sayın Cumhurbaşkanımız baş komutanımızın da beyan ettiği gibi dolar, bozun çağrısına destek vererek. Bizde çiftçilerimizi, üreticilerimizi, yetiştiricilerimizi bankalara, döviz bürolarına giderek eğer dövizleri varsa bozdurmaları çağrısında bulunuyoruz" diye konuştu.

TBMM Divan Katip üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Necip milletimiz bugün de Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak, Dolar ve Eurosunu bozarak Türk lirası ve altına çevirmeye başladı. Haberlerde ve çevremizde görüyoruz ki, zor günler için biriktirdiği elinde olan Dolar ve Euro bozduran dar gelirli vatansever, fedakar halkımıza, çiftçimize, manavımıza, pazarcımıza, esnaflarımıza,sanayicimize, üreticimize yetiştiricilerimize minnettarız." şeklinde konuştu.