AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, 1 Kasım Erken Genel seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir Galericiler sitesinde  esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

"Milletvekili Açıkgöz Nevşehir Galeri Enafını Ziyaret Etti"

Milletvekili Açıkgöz Nevşehir Galericiler sitesinde bulunan esnafların iş yerlerini tek tek gezerek, kendilerini tanıtıp, esnafla bir süre sohbet etti. AK Parti Milletvekili Açıkgöz, Nevşehir Galerici esnaflarıyla bir araya gelerek onların istek ve önerileri dinledi.

AK Partili Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili 1.Sıra Adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz, ziyaret esnasında, esnaftan destek ve dua istedi.

"Esnafımız Her Zaman Yanımızda"

“Bu günde Esnaf arkadaşlarımızla beraber olduk, onlara hayırlı işler diledik. Esnaf arkadaşlarımız bugünkü işlerden genel olarak memnunlar. Bundan sonraki süreç’te hepsinin temennisi ve duası Türkiye istikrarlı bir hükümete kavuşur, Türkiye’nin ve Nevşehir’in büyümesi devam eder. Esnafımızın’da büyümesi devam eder, biz ümitliyiz ve mutluyuz” dedi.

1 Kasım seçimleri kapsamında Nevşehir esnaflarımızı ziyaret edip Esnaflarımızın sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz diyen Açıkgöz, ziyaretler sonrası www.fibhaber.com'a yaptığı değerlendirmede, "Vatandaşlarımız, yeniden istikrarlı bir Türkiye'ye kavuşmak için 1 Kasım'ı sabırsızlıkla bekliyor" dedi.

“TEK ÜLKE, TEK BAYRAK YAKLAŞIMIMIZDAN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Açıkgöz; milletimizin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçtiğini belirterek, “Ülkemizdeki güven ortamını bozmak isteyen bölücü terör örgütü eylemleri karşısında yılmıyoruz. Bu ülke topraklarında bir tek bölücü terör örgütü unsuru kalmayıncaya dek mücadelemizi sürdüreceğiz . Biz Ak Parti olarak ‘Tek ülke, tek bayrak’ yaklaşımımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Tüm bu noktadaki kararlı mücadelelerimizde gücümüzü aldığımız halkımızın desteğine yine ihtiyacımız var. 1 Kasım'da sadece hükümet seçilmeyecek, aynı zamanda bu ülkenin kaderi de halkımız tarafından tayin edilecek" diye konuştu.

Ziyaretlerinde Nevşehir Halkının şahsına ve bilhassa AK Partiye gösterdiği teveccühten dolayı memnuniyetini dile getiren Açıkgöz , Ziyaretlerimizde de Görüyorum ki Nevşehirli esnaflarımız 7 Haziran seçimleri sonrası yaşanan siyasi ve ekonomik belirsizlik neticesinde yaşanan istikrasızlıktan yana sıkıntılılar. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde Halkımızın teveccüh ve destekleriyle sandıktan Tek Başına Bir Hükümet çıkacak ve AK Parti olarak 2023 Türkiye'si hedeflerine kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi.