AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa iftarına katıldı. Gülşehir Mantarkaya tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Gülşehir İlçe Başkanı Fatih Çiftçi ve partililer katıldı.

Gülşehir’de Vefa Vakti

Gülşehir İlçe Teşkilatımızın vefa iftarında AK sevdalı dava arkadaşlarımızla bir aradayız.AK davanın eskisi yenisi olmaz, bizim davamız milletin davasıdır.15 Temmuz’da kutsiyetine sahip çıkan kahraman milletimiz, 24 Haziran’da da Vakit Türkiye Vakti diyecektir. Milletimizin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK PARTİ’ye milletiz destek verecek Durmak Yok Yola Devam diyecek.

İftar yemeğinde konuşan Açıkgöz, 24 Haziran seçimlerinin demokrasi tarihindeki en önemli seçim olduğunu söyledi. Gülşehirli Vatandaşların ramazan ayını tebrik eden Açıkgöz, şöyle konuştu: "Bir iftar sofrasında da beraberiz. AK Parti vefa demektir, kardeşlik demektir, birlik, beraberlik demektir, birlikte Türkiye olmak demektir. Bugün de bizleri bağrınıza bastınız, coşkuyla karşıladınız, Allah sizlerden razı olsun" dedi.

Açıkgöz: "Bizler bu toprakların bir evladı olarak sizlerin hayır dualarına ve oylarına talibiz. Dün olduğu gibi, bugün de bir çok zorluğa göğüs gererek bu günlere geldik. Milletçe 16 yılda büyük badireler atlattık ama yılmadık, yorulmadık. Biliyoruz ki arkamızda 81 milyonun desteği, duası var. Ve yine yılmadan yıkılmadan yolumuza sizlerle durmaksızın "DEVAM" edeceğiz."dedi.

 "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet ve Güçlü Türkiye" olduğunu belirterek, "Vakit, Türkiye vakti, Vakit Gülşehir Vakti ve şimdi vakit iftar vakti diyoruz, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hayırlı iftarlar" ifadelerini kullandı.