TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İstanbul' da Nevşehirli iş adamlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. 

İstanbul'da akşam yemeğindeki buluşmaya Milletvekili Açıkgöz ile birlikte Nevşehirli çok sayıda iş adamı katıldı.


Milletvekili Açıkgöz, programa katılan hemşehrileri ile tek tek ilgilenerek sohbet etti. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz aranızda olmaktan dolayı mutluyum diyerek`` başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu tür buluşmalar aramızdaki kardeşlik hukukunun, yardımlaşma duygusunun, hemşehriciliğin, birlik ve beraberliğin güçlendiği zeminlerdir. Gerçektende yıllar geçtikçe artık gurbet olmaktan sıla olmaya yöneliyor. İstanbul'da çok sayıda Nevşehirli hemşehrimiz yaşıyor. Ama görüyorum ki Doyduğu değil doğduğu toprakları hiç bir zaman unutmamışınız. Sizlerle bir hemşehriniz olarak gurur duyuyorum "dedi.


Açıkgöz, ziyarete ilişkin açıklamasında da " İstanbul'daki Nevşehirli gurbetçi hemşehrilerimizle buluşmamızda Büyüyen Nevşehir Güçlü Türkiye için ilimize yatırım ve istihdam konusunda yapılacak çalışmaları ele aldık. 15 yıldır olduğu gibi 'Durmak Yok, Büyümeye Devam' hep birlikte el ele çalışacağız. Bizim yolumuz millete hizmetin yoludur; ilimizin avantajlarını kullanarak iş alanında genişlemeye çalışacağız. Bizler Nevşehir sevdalısıyız, Türkiye sevdalısıyız. İlimiz büyüyecek, kalkınacak; milletimiz kazanacak, Türkiye ekonomisi kazanacak." dedi.

Milletvekili Açıkgöz, "Yaklaşan 15 Temmuz hain darbe girişimi hakkında da yaptığı açıklamasında; 15 Temmuz'da hainlik içerisinde olanlara milletimiz gereken cevabı verdi. 2023 hedefimize de güçlü, emin adımlarla hep birlikte yürüyeceğiz "dedi.