AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile birlikte Kapadokya Hava limanı pist yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Açıkgöz; "Kapadokya havalimanı 1 Kasım'da yeniden uçuşlara açılıyor"


AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz," Havalimanımız planlandığı gibi 1 Kasım tarihinde yeniden vatandaşlarımızın ve konuklarımızın hizmetine açılacak müjdesi" verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, "Kapadokya Havalimanı'mızın pist yenileme çalışmalarını Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak ve Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş ile birlikte inceledik" dedi.

Açıkgöz açıklamasının devamında; "Pist yenileme çalışmaları, 31 Ekim tarihi itibariyle tamamlanacak ve 1 Kasım'da vatandaşlarımızın hizmetine tekrar açılacak. Ayrıca, Kısa süre önce başlanılan çalışmada pistte gerçekleşen yenileme nedeniyle kapatılan Kapadokya Havalimanımızın pistinin yenilenmesi yanında ek olarak 2. Terminal binamızın yapım projesi hızlı bir şekilde devam ediyor.Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.  Terminal binamızın yeniden yapılması için de 1 yıl içerisinde ihale çalışmaları tamamlanacaktır.
 İlk andan itibaren hep birlikte çalıştığımız Genel Müdürümüze, Milletvekillerimize, Valimize ve sabırları için hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Millete hizmet yolunda 16. yılımızda da "Durmak Yok Yatırıma Devam" AK Kadrolar çalışıyor, milletimiz kazanıyor. Teşekkürler Nevşehir" dedi.

Kapadokya Hava limanı'nda pistin tamamlanması ile birlikte 01 Kasım 2017 tarihinde havalimanı yeniden hizmete açılacak.