Nevşehirli Şehit Özel Harekatçı Demet Sezen ve 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Muaythai Çocuklar Türkiye Şampiyonası Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Salonunda başladı.

Nevşehirli Özel Harekatçı Şehit Polis  Demet Sezen ve 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Muaythai Çocuklar Türkiye Şampiyonasına AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Doç. Dr. Özden Taşğın katıldılar.

Müsabakaların açılış töreninde konuşan TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehirli Şehit Özel Harekatçı Demet Sezen ve 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Muaythai Çocuklar Türkiye Şampiyonasındayız. Genç sporcularımıza başarılar diliyor; aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. "Gençler, Geleceğimizdir" dedi.

15 Temmuz 2017 günü yapılacak şehitlerimizi anma töreninden sonra ve şehitlerimiz adına dualar okunacaktır. Programın ardından 15 Temmuz 2017 saat 17.00' de Yönetim Kurulu Toplantısı yapılacaktır. Özel Harekatçı Şehit Polis Demet Sezen ve 15 Temmuz Şehitleri Çocuklar Türkiye Şampiyonası'na katılan sporculara başarılar dileriz.