AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, arefe günü esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ile birlikte esnafları gezen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, tüm Nevşehir esnafına sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. 

Açıkgöz, bayramın birinci gününün işyerlerinin kapalı olması nedeniyle esnafla bayramlaşmayı bir gün öncesinden yaptı. Nevşehirli esnaflara bayram ziyaretlerde bulunan Milletvekili Açıkgöz, bayramların, sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma duygularının yoğunlaştığı günler olduğunu ifade ederek, “Aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece toplumumuz bozulmadan dimdik ayakta kalacaktır. Bu anlamda eş dost akraba ziyaretlerinin önemi büyüktür. Bu anlamda kentimizin bir nevi kanaat önderleri olan esnaf ziyaretlerine büyük önem veriyoruz. Yaptığımız ziyaretlerle esnaf ve vatandaşların görüş, istek ve önerilerini dinleme imkanı bulurken aynı zamanda onların bayramlarını tebrik ediyoruz. Bu vesile ile bütün vatandaşların mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum.” diye konuştu.  
 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün katılımıyla devam eden bayramlaşma, Nevşehirlilerle yapılan sohbetler ile keyifli bir güne döndü. Tek tek herkesle bayramlaşmayı ihmal etmeyen Açıkgöz, Arefe 'nin bereketini hemşerilerimizi ve esnafımızı yediden yetmişe ziyaret ederek paylaşıyoruz. Gülen yüzleriniz daim olsun. Hayırlı bereketli Bayramlar dilerim dedi.