AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Milletvekili Adayı Yücel Menekşe, Emre Çalışkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Memur Sendikaları (MEMUR-SEN) Konfederasyonu'na bağlı Federasyonların şube başkanları ve temsilcileri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana tesislerinde düzenlenen iftar proğramı öncesinde konuşan Açıkgöz, burada yaptığı açıklamasında;" Türkiye’nin en büyük konfederasyonu Memur-Sen Nevşehir’in iftar konuğuyuz.”Milletimizin desteğiyle güçlü hükümeti,güçlü meclis ile oluşturacağız.Güçlü Cumhurbaşkanı için güçlü Meclis gereklidir.Milletimiz 24 Haziran’da gereken desteği Cumhurbaşkanımıza ve AK PARTİ’ye verecektir.” dedi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, Ramazan ayında sağlanan birlik ve beraberliğin daimi olması temennisinde bulundu.

 İftar sonrasında Lale sanayisinde ki sanayi esnaflarının düzenlediği proğrama geçen Açıkgöz; "Lale Sanayii esnafımızla iftarın sevincini ve bereketini paylaştık. “Emeğin,alın terinin kıymetini bilen sanayicilerimiz 16 yıldır güçlü Türkiye için gece gündüz demeden çalışan Recep Tayyip ERDOĞAN’ı ve AK kadroları elbette ki 24 Haziran’da da takdir edecektir." dedi.