AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki heyet, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin Nevşehir saha çalışması kapsamında Nevşehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren  işadamları ile referandum süreci ve yeni Türkiye üzerinde istişarelerde bulundu.

24 Haziran'dan sonra şahlanan bir Türkiye olacak...

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. dönem adayı Mustafa Açıkgöz, "İçimizdeki ve dışımızdaki bir takım hainler, 17-25 Aralık operasyonları,15 Temmuz hain darbe ve işgal girişimi ile yapamadıklarını şimdi döviz artışı ile yapmak istiyor. Ama, Milletimiz, 24 Haziran’da hainlerin kirli oyunlarını bozacak, 24 Haziran'da vesayetler tamamen yok olacak. İstikrar ve güven kalıcı hale gelecek. Millî birliğimiz, kardeşliğimiz daha da sağlamlaşacak. Türkiye'nin cazibesi daha da artacak. Vakit Türkiye Vakti “ dedi.

Ülke ekonomisinin gelişmesi ve dünyada rekabet edebilir bir üretim sektörünün oluşması adına siyasi istikrarın önemine değinen Açıkgöz, Yeni Türkiye’nin, yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile milli ekonominin güçlenerek yurtdışına bağlı olmaktan kurtulacağını ve güçlü Türkiye’nin dünya ekonomisinde büyük bir oyuncu olacağını söyledi.

Vakit TÜRKİYE Vakti Vakit şimdi NEVŞEHİR Vakti!

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz; "Yeni hedef yeni güç hedef 2023 diye çıktığımız bu kutlu yolda, Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, 24 Haziran'da hep birlikte tarih yazacağız, Bu oyunu bozacağız, Nevşehir'de 3-0 kazanacağız, Sözümüz Var Koca Reis Seni Başkan Yapacağız!..." dedi.