​Nevşehir Madeni İşler Odası 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında Afrin’de kahramanca mücadele veren Mehmetçik için kampanya başlattı.

Bu kapsamda Nevşehir Madeni İşler Odası öncülüğünde Nevşehir Şehitlik parkı önünde bir araya gelen Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz ve oda başkanları, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'e yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi. Başlatılan kampanya ile Dua ve manevi destekle beraber su, çay ,şeker ve kahve gibi günlük kullanılacak bir takım malzemeler temini sağlanıyor.

Nevşehir Şehitlik Parkı önünde yapılan dualarla birlikte düzenlenen proğrama AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Malul Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi , AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Dolaşmaz, DESİAD Başkanı Ercan Civelek ve çok sayıda Oda Başkanları katıldı.

"​Nevşehir Vefasını Her Zaman Gösteriyor”‬
Ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak ve terör koridorunu ortadan kaldırmak için Mehmetçiklerimizin Afrin’de destan yazdığını ifade eden  Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz; "15 Temmuz’da olduğu gibi Nevşehir vatanına, milletine, devletine, bayrağına sahip çıkıyor. STK’larımızla, hemşerilerimizle Zeytin Dalı Harekatı’mıza dualarımızı ve desteklerimizi gönderiyoruz. Tüm STK’larımızı da sürekli desteğe davet ediyoruz" dedi.

Milletvekili Açıkgöz, "Burada Tek amacımız Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu hatırlatmak ve onlara moral olmaktır. Bizlerin huzur ve güvenini sağlayan güvenlik güçlerimizin hiçbir şeye ihtiyacı yoktur. Devletimiz her zaman onların yanındadır. Çam sakızı çoban armağanı olarak düşündük ve yola çıktık. Rabbim kahraman Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun ayağınıza taş değmesin, dualarımız sizinle" dedi.