24 Haziran seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, “ Elhamdulillah Nevşehir REİS'ine sahip çıkıyor. Nevşehir'de ne ise Türkiye’de de nabız o. Nevşehir'in nabzı çok güzel, elhamdülillah Türkiye’nin de güzel olacak” dedi.

Nevşehir'deki ziyaretlerinden olumlu tepkiler aldıklarını belirten Milletvekili Adayı Açıkgöz, “Tepkiler gayet olumlu. Herkes kararını vermiş. AK Parti’ye olan gönül bağları "Devam" ediyor. Zira, 24 Haziran seçimlerini vatandaşlarımız gerçekten Türkiye’de ki tarihi bir seçim olduğunun çok farkındalar. Dolayısıyla bu seçime milletin istikbali ve istiklali açısından önemli bir karar olduğunu biliyorlar ve bu bilinçle milletimizin zihni, kararı berrak ve yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Açıkgöz: "Allah’ın izniyle Nevşehir’in kararı DEVAM 3 sıfır inşaAllah"

Açıkgöz: Nevşehir'imiz AK Partimize uzun zamandır tam destek vererek, birlik, beraberliğiyle destekleyen bir şehir. “Elhamdulillah Nevşehir REİS'ine sahip çıkıyor. Nevşehir'de nabız ne ise Türkiye’de de nabız o. Nevşehir'in nabzı çok güzel, elhamdülillah Türkiye’nin de güzel olacak. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde Türkiye Şahlanacak milletimiz kazanacak”” ifadelerini kullandı.

Nevşehir Traktörcüler Sitesindeki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz.‬
‪“Ekonomisi güçlü;esnafı,sanayicisi, çiftçisi üreten ve gelişen Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.