Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ,AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve beraberindeki heyet Nevşehir çarşı merkezinde faaliyet gösteren esnafları gezerek hasbihal etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir merkez esnaf ziyaretlerimiz ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz..Milletimizden aldığımız güç ve inançla Durmak Yok yola devam inşallah.” dedi.

Açıkgöz:"Nevşehir merkezdeki çarşı esnaflarımızı ziyaret ediyor; hayırlı ve bereketli kazançlar diliyoruz."

AK Parti Nevşehir Milletvekili  Mustafa Açıkgöz, “AK parti olarak her fırsatta Nevşehir halkı ile bir arada olmaya gayret ediyoruz. AK Partinin 16 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahada yapılan çalışmalarında payı büyüktür. Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. Türkiye artık günü kurtaran Türkiye değil geleceğini planlayan bir Türkiye oldu.” dedi.

SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ

Ziyaretlere ara verilmeden devam edileceği yönünde açıklama da bulunan Açıkgöz :  “ Nevşehir'de Esnaflarımız birebir ziyaret edilerek sıkıntıları dinlendi. Türkiye’nin yoğun gündemi hakkında konuşuldu. Genel ve yerel konular üzerine sohbet edildi. Ziyaretler sırasında vatandaşlarımızın görüş ve taleplerini kendilerinden dinliyor sorunları yerinde tespit etme imkanı buluyoruz. Esnaf ziyaretlerimiz bundan sonrada devam edecek. Nevşehir'deki tüm esnaflarımıza bize karşı göstermiş oldukları ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.