AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, son iftarını Kayseri'de Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte orucunu açtı.

Vali Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz, İftar sonrasında Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Kayseri'de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Esnaf ziyaretlerinde bulunan heyet vatandaşların bayramlarını kutladılar.

İftar sonrası açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ''Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Birlik beraberlik içerisinde nice Ramazanlara sağ salim kavuşmamızı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bizler AK Partinin birer neferi olarak gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. 11 ayın sultanı Ramazan ayında da her zaman olduğu gibi halkımız ile iç içe olmaya gayret gösteriyoruz. Bugünde Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki beyin kıymetli anneleri Şükran teyzemizin vefatı nedeniyle başsağlığı için geldiğimiz Kayseri'de Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte son iftarımız yaptık. Ben bu vesile ile Pazar günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum. Ramazan Bayramının Başta ülkemize ve tüm İslam alemine kardeşlik, huzur ve barış getirmesini diliyorum’ dedi.


Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ta, dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en yüksek düzeyde yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz ifadelerini kullandığı açıklamasında şunları kaydetti; "Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Millet olarak, bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak, iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak kucaklaşabilmeli, insanı ve manevi değerlerimizi daha iyi hatırlamalı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı unutmamalı, onlarla bayramın manevi huzur ve bereketini birlikte yaşamalıyız.Bu duygularla mesai arkadaşlarımın, Nevşehirli hemşehrilerimizin, Aziz Milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en samimi duygularımla kutlar, barış, sevgi, kardeşlik, dostluk ve huzur içerisinde nice bayramlara kavuşmanızı temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi.