Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD/YPG ve DEAŞ’e mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan ’Zeytin Dalı Harekatı’ dolayısıyla TSK, Mehmetçik ve vatandaşa moral olması için TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz tarafından  başlatılan Türk bayrağı asma kampanyasına Nevşehir'de vatandaşlardan bayraklı destek geldi.

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün başlattığı Afrin Harekatına Türk Bayrağı kampanyası çağrısına Nevşehir'den Destek Çığ Gibi Büyüyor. Nevşehir'de başlatılan kampanyaya çevre illerde de geniş yankı buldu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün iki gün önce ;'' Türk Silahlı Kuvvetlerimize moral desteği vermek amacıyla Nevşehir'de Vatandaşlarımızdın balkonlarını, iş yerlerini bayraklarla donatmasını rica ediyoruz. Türk ulusu, ordusunun, Mehmetçiğinin her zaman en büyük destekçisidir. Allah, askerimizin yar ve yardımcısı olsun” diye başlattığı kampanyaya Nevşehir Tek ses tek yürek ses verdi.

TEK VÜCUT OLMALIYIZ
Tek Vatan,Tek Bayrak, Tek Devlet ve Tek Millet uğruna, Gerek 15 Temmuz'da Gerekse Terör olaylarında hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize rahmetle andığını ifade eden Milletvekili Açıkgöz, En başta, tüm Şehitlik makamına eren tüm kahraman vatan evladı şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Yüce Milletimize başsağlığı diliyorum. Bilinmesini isterim ki; Gazi Meclisin Vekilelri olarak Bizler; milletin huzurunu, memleketin birliğini canları pahasına savunan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve emniyet teşkilatımızın sonuna kadar arkasındayız, gerektiğinde yanlarında omuz omuzayız. Yıllarca Türkiye üzerinde oynanan çeşitli senaryolar yeniden ortaya çıkartılmak istense de bir gerçek var ki; ülkeyi karıştırmak isteyenler emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Kirli ellerce uygulamaya konulduğu şüphe götürmeyen bu senaryolara karşı çok dikkatli olmak durumundayız. Millet olarak sağduyuyu elden bırakmadan, yapılan hain saldırılara karşı kardeşlik ve dayanışma duygularımızdan taviz vermeden tek vücut olmalıyız diye konuştu.

ANLAMLI KAMPANYAYA DESTEK ÇIĞ GİBİ
Günün dayanışma günü olduğunu kaydeden Açıkgöz, "Toplumsal bilinç oluşturulmak adına başlatılan anlamlı kampanyaya da tüm halkımızın katılımlarını bekliyoruz. Bizler, her zaman olduğu gibi Ordumuzun, Mehmetçiğimizin her zaman en büyük destekçisiyiz. Allah, askerimizin yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu. 

Açıkgöz'ün Çağrısına Nevşehir Duyarsız kalmadı...

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e başlattığı harekat sonrası Milletvekili Açıkgöz'ün Nevşehir'de başlattığı kampanya büyük ses getirdi ve Türk askerine bayraklı destek geldi. Nevşehir'de vatandaşlar evlerinin balkonlarını, pencelerini,araçlarını ve dükkanlarını Kırmızı Beyaz Türk Bayrağı ile donattılar. Ayrıca çeşitli STK'lada Açıkgöz'ün kampanyasına tam destek vererek hizmet binalarını Türk bayraklarıyla süslediler.
İşte bukampanyaya destek veren bazı STK'lar...
Nevşehir’de Birlik Vakfı
Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği 
Memursen Nevşehir İl Temsilciliği
Nevşehir Muhtarlar Derneği
Nevşehir GÖRBİR Derneği
DERSİAD Nevşehir Şubesi
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği
Nevşehir’de Birlik Vakfı Genç Birlik Şube​si
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliği
Nevşehir Semerkand Buhara İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
Nevşehir Pazarcılar Odası,
Nevşehir Damat İbrahimpaşa Gençlik Derneği,
Nevşehir Masterler Takımı
Avanos Merkez, Belde ve Köylerinde bulunan esnaflar iş yerlerini bayraklar ile donattı. Kampanyaya katılım çığ gibi devam ediyor...
FİB Haber Merkezi'de Bu kampanyaya gönülden destek veriyor...