AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir’in üç sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek organize ettiği fuar katılımına çok açık ve net destek sağladılar.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi odası başkanlıklarının bir araya gelerek yaklaşık 60 iş adamını Antalya’ya taşıdığı fuar katılımında Milletvekili ve merkez ilçe başkanının bizzat yanlarında olması her üç sivil toplum kuruluşunu da memnun etti.  
Fuar ziyaretinin ilk gününden itibaren Nevşehir standına destek veren Vekil Açıkgöz ve merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz, fuara ziyaret için kiralanan otobüsle bizzat fuar alanına Nevşehir heyeti ile birlikte yolculuk etti.
Açıkgözler’in Nevşehir’in üç önemli sivil toplum kuruluşunun organizasyonuna gösterdiği ilgiden dolayı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın kendilerine teşekkür ettiler.