Nevşehir’de ortalama 450 çalışanı ile en fazla istihdama katkıda bulunan Musa ERTAŞ ilk konuşmasını ailem dediği çalışanları ile gerçekleştirdi.

Konuşmasında ERTAŞ; “Sevgili Çalışanlarım, biz büyük bir aileyiz ne mutlu bana ne mutlu bize. Uzun yıllar birlikte burada omuz omuza çalıştık, birbirimizin iyi gününde kötü gününde hep beraber olduk. Bugün yine iyi bir haber vermek için burada toplandık. Sizler benim ailemsiniz ve ilk konuşmamı sizinle yapmak istedim. Sizlerin de desteği ile işçiler ve işverenlerin sıkıntılarını bilerek daha iyi hizmetler yapmak için İYİ Parti’den Nevşehir Milletvekili aday adayı oldum.” Dedi.

Ertaş konuşmasında özellikle belirterek buranın bir işyeri olduğunu, burada hiçbir zaman işe alırken kişinin parti tercihine göre değil, kişiliğine göre işe alındığını bundan sonrada bunun böyle olacağını ve bütün çalışanlarının siyasi görüşüne saygı duyduğunu belirtti.

Çalışanların coşkulu tezahüratı ve “Vekil ERTAŞ” sloganları ile birçok kez sözü kesilen ERTAŞ herkese çok teşekkür ederek bu yolda kendilerinin ve ailelerinin dualarını ve oylarını beklediğini söyleyerek konuşmasını bitirdi.