AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Yavuz Yapar, bugün Gazetemiz www.fibhaber.com genel yayın yönetmeni Fikret Çapacı´yı Gazete binasında ziyaret etti.

Seçime ve gündeme dair FİB Haber Merkezimize açıklamalarda bulunan Yapar, neden aday olduğunu açıkladı.

"Nevşehir’in Talep Ve İsteklerini, Nevşehir’in Değerlerini Ve En Önemlisi Nevşehir’in Gücünü Ankara’da En Etkin Biçimde Temsil Etmek İçin, Birlikte Çalışmak, Hizmet Etmek İçin Aday Adayı Oldum.

Bir şehir düşünün, sanayinin, üretimin, kalkınmanın merkezi olsun.
Bir şehir düşünün, kültürel varlıkları, eşsiz bir tabiatı olsun. Turizm için gereken tüm imkânlara sahip olsun.
Bir şehir düşünün,  bu potansiyele sahipken neden kabuğunu kırmasın? Neden hak ettiği yere ulaşmasın?

Nevşehir bu dinamizme sahip, Nevşehir bu potansiyele sahip, en önemlisi Nevşehir bu vizyona sahip. Nevşehir’in sadece ulusal alanda değil, uluslararası alanda da dinamik ve gelişen bir şehir olması için çalışmak üzere Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldum.

Nevşehir’in Türkiye’de değil Avrupa’da ve aynı zamanda Tüm dünya coğrafyasında etkin olan bir şehir olması için Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldum.

Nevşehir’in küresel bir marka olması için çalışacağım.

Nevşehir’in Sağlık, Eğitim, Tarım ve Gıda, Ticaret, Sanayi, Ulaşım, Enerji, Maden sektörleri başta olmak üzere, sosyal ve ekonomik durumunu, Turizm atmosferini takip etmekteyim. Nevşehir’in sorunlarını konuşmak için değil, Nevşehir’in sorunlarına çözüm üretmek için aday adayı oldum.

Nevşehir’in talep ve isteklerini, Nevşehir’in değerlerini ve en önemlisi Nevşehir’in gücünü Ankara’da en etkin biçimde temsil etmek için, halkın içinde olan,  Ak PRTİ kurumsal kimliğine ve kültürüne uygun, Teşkilatla bir ve beraber olarak, birlikte hizmet etmek için aday adayı oldum." dedi.

İsrail'i Kınadı...

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Yavuz Yapar, ABD Büyükelçiliğinin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınmasını ve Kudüs’ün İsrail’in başkenti olacağı açıklamalarını protesto eden mazlum ve mağdur Filistinli vatandaşlara saldıran ve 59 sivili katlederek şehit eden İsrail’i şiddetle kınadığını ifade etti.  Filistin’de dökülen kanların, alınan canların hesabı elbet sorulacaktır. Rabbim tüm mazlumların yardımcısı olsun” açıklamalarında bulundu.

Filistin’de yaşanan İsrail katliamı nedeniyle bu yıl Ramazan’a buruk girildiğini ifade eden Yapar, "İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan ayının Nevşehir'imize Türkiye’mize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allan’dan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

FİB Haber. Com Ailesi Olarak Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar´a çıktığı bu kutsal yolda başarılar diliyor, ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.