AK Parti Milletvekili Adaylarının açıklanmasının ardından Nevşehir Kamuoyunda genel olarak liste büyük beğeni topladı. 

Ebubekir Gizligider, Hasan Ünver, Rıtvan Köybaşı'nın yer almadığı listede, Mahmut Dede, Makbule Atlı ve Şevki Gedik'in ise listede yer almaması hiç süpriz olmadı şeklinde yorumlandı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar: AK Partimizin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerdeki Nevşehirimizin aday sıralaması; 
1-Mustafa AÇIKGÖZ
2-Yücel MENEKŞE 
3-Emre ÇALIŞKAN 
şeklinde gerçekleşmiştir.. Şehrimize vatanımıza ve de milletimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.. 
Durmak Yok Yola Devam...

Avşar: Durmak Yok Yola Devam...

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar'da AK Partimizin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerdeki Nevşehirimizin aday sıralaması; 
1-Mustafa AÇIKGÖZ
2-Yücel MENEKŞE 
3-Emre ÇALIŞKAN 
şeklinde gerçekleşmiştir.. Şehrimize vatanımıza ve de milletimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.. 
Durmak Yok Yola Devam..

Gizligider: "Gelenek bozulmayacak, kazanacağız"

Listede yer almayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de açıklamasında; "27. dönemde hedef yine aynı: Nevşehir’de yeni vekil adaylarımızla 3-0 için bütün teşkilatımız ve şehrimizle birlikte çalışacağız ve gelenek bozulmayacak, kazanacağız. Tebrikler Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Emre Çalışkan. Durmak yok, yola devam..." dedi.

Ulukuş Teşekkür Etti...

Aday adaylarından Nuh Ali Ulukuş, 27.Dönem milletvekilliği aday adaylık döneminde tarafıma teveccüh gösteren her siyasi görüşten köy kasaba ilçe şehirden dostlarıma Ak parti teşkilatımızın emektar gönlü güzel il ilçe kadın gençlik kolları il ve ilçe teşkilat mensuplarına şükranlarımı bildirir, seçimlerin memleketimize hayırlı olmasını dilerim. Hürmet saygı ve muhabbetlerimle.