Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatında görev alan Mehmetçiklerin teröristlere yağdırdığı tank, top ve bombaların üzerine yazdıkları yazılar dikkat çekiyor.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Afrin’deki PYD’ye yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 13. Gününe girerken operasyona katılan Nevşehirli bir askerimiz FİB Haber'i de unutmadı.

İşte Nevşehirli Tnk.Uzm .Çvş Emrah Baş, Afrin’e atılan Tank mühimmatı sabot zırh delici mermi üzerine "Zeytin Dalı Afrin. Selam Olsun FİB Haber'e" yazdı.

Ardından cep telefonuyla çektiği o fotoğrafı www.fibhaber.com haber merkezimize gönderen Nevşehirli Kahraman askerimiz; "Selamlar FİB Haber e... Ben, Afrin Zeytindalı harekatından Nevşehirli Tnk.Uzm .Çvş Emrah Baş. Sizleri sürekli olarak takip ediyorum, ama müsait olamadığım için yazamıyordum. Şimdi bir fırsat bulup, yazma şansı yakaladım.  Vatanperverliğiniz içinde Allah razı olsun sizlerden. Nevşehir'i bizlere yakınlaştırıyorsunuz. Alçak terör örgütlerine yönelik operasyonumuz devam ediyor. Nevşehirli bütün vatandaşlarımıza selam olsun. Dualarını burada bulunan arkadaşlarımızdan eksik etmesinler. Afrin'deki teröristlere FİB Haber ve tüm Nevşehirli hemşehrilerim adına bu tank mermisini gönderiyoruz. 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Her şey vatan için'" dedi
.

FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörü Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'da: "İnşallah bu tank mermisi hedefteki hain Teröristleri yerle bir eder. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde PYD-PKK-YPG-KCK ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan zeytin dalı harekatının zaferle sonuçlanması için tüm dualarımız Nevşehirli yiğidimiz Emrah Baş'la birlikte tüm kahraman Mehmetçiklerimiz için. Rabbim sizleri korusun. Allah Ülkemize, Devletimize, Milletimize Bayrağımıza ve Askerimize zeval vermesin.Gazamız mübarek olsun, Cenab-ı Allah ordumuzu muzaffer kılsın. Amin.

İşte o Tank mühimmatı sabot zırh delici mermi üzerine yazılan o mesaj: "Zeytin Dalı Afrin. Selam Olsun FİB Haber'e..."


Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı tüm hızıyla devam ederken, Terör yuvalarını tek tek vuran ve harekatta görev yapan Nevşehirli Mehmetçiğimiz, bombaların üzerine bakın neler yazdılar.

Nevşehir Acıgöl ilçesi Kozluca köyü-  Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göreme beldesi, Derinkuyu, Avanos ilçesine bağlı Topaklı köyünden ve Nevşehir'den kahraman askerlerimiz Nevşehirli Abdullah Çatlı içinde Afrin'e bomba gönderdiler.

Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatında Mehmetçik hainlere bomba yağdırmaya devam ediyor. Nevşehirli yiğitlerimizin Tank ve top mermilerinin üzerlerine yazdığı mesajlar ise dikkat çekiyor.
İşte onlardan bazıları:








Afrin için sefer ve zafer duası , Afrin’deki TÜRK askerimiz için okunacak dua  ….

Dua : Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim ;yer yüzünde yer beğen nereye dikilmek istersen söyle, seni oraya dikeyim