Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Afrin Gazisi Zeki Didinmez’i ziyaret etti.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtı’nda çeşitli yerlerinden yaralanarak, Gülhane Askeri Tıp Akademisi’ndeki tedavisinin ardından geçtiğimiz günlerde ilimize getirilen, Nevşehirli Gazi Zeki Didinmez’i Cevher Dudayev mahallesindeki  evinde ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, çiçek buketi takdim etti.

Ziyaretlerinde Vali Aktaş’a Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüsamettin Ellialtı da eşlik etti.

Gazi Didinmez ve ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Aktaş, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin refahı için, gece gündüz demeden çarpışan kahraman güvenlik mensuplarına minnettarız. Devletimiz şehit yakınlarına ve gazilerimize her zaman gereken desteği vermiştir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazi Zeki Didinmez ise kendisini gayet iyi hissettiğini belirtti ve gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Vali Aktaş’a şükranlarını sundu.