Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Kahraman askerlerimiz büyük bir başarı ile operasyonu sürdürüyorlar. Kahraman Türk Askerlerimiz canı pahasına tüm dünyanın huzur ve barışı için çarpışırken aralarında Nevşehirli kahramanlarımız da mücadelelerine devam ediyorlar.Türk Silahlı Kuvvetler (TSK) tarafından Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Nevşehirli askerimiz Yasin Sever memleketine selam gönderdi.
Nevşehirli Jandarma Özel Harekatçı (JÖH) Asker Yasin Sever, onlarca askerimiz gibi Afrin’de Kahramanca mücadele veriyor. 
Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabası nüfusuna kayıtlı olan 27 yaşındaki Kahraman askerimiz Yasin Sever, Afrin'den FİB Haber.Com vasıtasıyla gönderdiği mesajında; "Afrin'den Nevşehir’deki canım aileme ve tüm arkadaşlarıma, bütün nar kasabası ve Nevşehir halkına selam olsun. Dualarınızı eksik etmeyin "dedi.

Nevşehirlililere selamlarını ileten askerimize ve tüm silah arkadaşlarına bizler de Nevşehir'den selam ve dua gönderiyoruz.
Cenab-ı ALLAH vatan için mücadele eden bütün Asker, Polis ve tüm güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun. 


Yüzlerce Kahraman Askerimizden sadece bir tanesi Nevşehirli Yasin Sever, Nevşehir’in Kahraman askeri…
Afrin’den gönderdiği fotoğrafı ile Milletimize ve Nevşehirlililere selam söylüyor.
İşte Nevşehirli Mehmetçiğimiz Afrin’de Duvara Bakın Ne Yazdı.