Ahiler Kalkınma Ajansı, Niğde Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği ve KOSGEB işbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenleyecek.

Ahiler Kalkınma Ajansı’nın ücretsiz düzenleyeceği girişimcilik eğitiminden sertifika alan girişimciler, KOSGEB’in yeni iş kuranlara verdiği 30 Bin TL hibe ve 70 Bin TL faizsiz krediye başvuru hakkına sahip olacak.

Niğde Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği ile ortaklaşa düzenlenecek girişimcilik eğitimi 8 Nisan-18 Nisan 2013 tarihleri arasında Niğde Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Eğitim Salonunda gerçekleşecek.

İlgilenen girişimci adaylarının başvurularını aşağıda belirtilen tarihe kadar Ahiler Kalkınma Ajansı Niğde Yatırım Destek Ofisine veya Niğde Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’ne şahsen yapmaları gerekiyor. Eğitim kontenjanı ise 30 kişi ile sınırlı olacak.

İstekliler arasında yapılacak mülakattan sonra eğitime katılmaya hak kazananlar, Ahiler Kalkınma Ajansı’nın internet sitesinde ilan edilecek. Ayrıca telefon aracılığı ile eğitimlere katılmaya hak kazanan adaylara bilgilendirme yapılacak.

Girişimcilik eğitimi son başvuru tarihi: 26 Mart 2013 Salı mesai saati bitimi

Mülakat Tarihi: 27 Mart 2013 Çarşamba

Ahiler Kalkınma Ajansı

 

Niğde Yatırım Destek Ofisi

Adres: Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Altı Bankalar Caddesi 17/D

Merkez/Niğde

Tel: 0 388 233 5159

Niğde Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği

Adres: Şahinali Mahallesi Faik Şahenk Bulvarı üzeri Şefik Aydoğan Sitesi Kat:1

Merkez/Niğde

Tel: 0 388 232  1444