Ak Parti genel başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Nevşehir’de miting veriyor.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Nevşehir mitinginde hitap ediyor...

Nevşehir Başbakan Davutoğlu'ndan Müjdeler Bekliyor..

Adalet Ve Kalkınma Partisi lideri ve Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün Nevşehir’de miting verecek. Saat 14.00’da Telekom binası önünde başlayacak olan mitingde Ahmet Davutoğlu Nevşehirli vatandaşlara ve Ak Partililere, Nevşehir’de Ak Parti döneminde yapılan yatırımları ve yapılması planlanan yatırımları anlatacak. 

Nevşehir’in sorunları hakkında konuşacak olan Ahmet Davutoğlu için Telekom binası önünde büyük hazırlık yapıldı.
Şuan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Nevşehir de yapacağı Miting alanı Türk Telekom önü hınca hınç tamamen dolmuş durumda.
Nevşehir Başbakan Davutoğlu'nu bekliyor...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karaman dan helikopterle saat 13.55'de Nevşehir'e hareket etti. Şuan saatlerimiz 14:45 ve Başbakan Davutoğlu Nevşehir'e geldi...

Davutoğlu mitingi az sonra başlıyacak...

Miting Başladı.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;
Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;
- Nevşehir'e her geldiğimde dürüstlüğüne hayran kaldım. 7 Haziran seçimleri tarihi bir seçimdir. Türkiye'nin her yerinde vatandaşlarıyla buluşan parti AK Parti'dir. Bu bayrağı Türkiye'nin her yerinde dalgalandıracak mıyız? Çünkü bizim için her yer Türkiye'dir.
FIRSAT BU FIRSAT DEYİP SUÇ YÜKLÜYORLAR

- İçişleri Bakanımıza sorumluları bulun talimatı verdim ama HDP üzerinden gelen açıklamaları gördük. Fırsat bu fırsat deyip bize suç yüklemeye çalışıyorlar. Biz bütün bu saldırıları şiddetle kınıyoruz. Biz her zaman barış yolcusuyuz başı dik olanız. AK Parti Genel Başkanı olarak söylüyorum hiçbir AK Partili gerginliğin parçası olmadı olmayacak.
KOLTUĞA YAPIŞMIŞLAR KALKAMIYORLAR

- CHP, MHP oyun düşmezse koltuğu bırakmam diyor. HDP Eş Başkanı barajın altında kalmamızın suçu bendeyse bırakırım diyor. Onlar koltuğa yapışmışlar. Bizim için hizmet edecek çok günler var. Bunlar için koltuk önemli bizim için millet önemli. 7 Haziran'dan sonra ikinci atılım dönemi başlıyor. Bir anlamda ikinci yarı bitiyor. Biz milletimizle çıkacağımız maçlarda nice maçlar kazanacağız.
BUNLAR ETP'DİR

- MHP 2002 yılında daha önünde bir buuçuk yıl varken sizi bırakıp gitmedi mi? Şimdi ETP'yi kurdular yani Eski Türkiye Partisi. Bunlar koalisyon peşinde, eski Türkiye peşinde. Eski Türkiye kalıntılarını tarihe gömecek miyiz? Eski Türkiye'yi tarihe gömeceğiz bir tarafta dörtlü çete diğer tarafta dimdik duran Elif gibi bir AK Parti var.

BORÇLANDILAR, BORCU BİZ ÖDEDİK

- 2002'de IMF'den borç dileniyorduk. Başbakan yardımcısı Bahçeliy'di. O borcu son kuruşuna kadar AK Parti ödedi. Devletin itibarını kim korudu?

Başbakan Davutoğlu'nun Nevşehir Mitingi www.fibhaber.com dan canlı olarak yayınlanıyor...