Nevşehir’de Aile Haftası kutlamaları kapsamında Nevşehir Belediyesi iki farklı etkinliği gerçekleştirecek.

Aile Haftası kutlamaları kapsamında İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından da desteklenen  Nevşehir Ekoloji ve Sosyal Hayatı Geliştirme Derneği’nin sahibi olduğu ve Nevşehir Belediyesi’nin de ortağı bulunduğu ‘Aile Olmak Zor Değil’ projesi gereğince belirlenen evliliklerinin 50. yılını dolduran 50 ailenin de hazır bulunacağı bir proğram gerçekleştirilecek. Proğramda Nevşehir Belediyesi tarafından evliliklerinin 50. Yılını yaşayan ailelere ilişkin hazırlanan bir video gösteriminde bulunulacak ve ailelere çeşitli hediyeler takdim edilecek.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 20.00’ de Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulan Türk Halk Müziği Topluluğu  konser verecek.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce oluşturulan Türk Halk Müziği Topluluğu, Türkiye’nin değişik yörelerinden derlenen türküleri seslendirecekler.

Çalışmalarını Şef  Mehmet İzci yönetiminde sürdüren Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Türk Halk Müziği Topluluğu’nun konseri öncesinde yine Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları ekipleri değişik yörelere ait halk oyunları gösterisinde bulunacak.