AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi girişinde 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisi açıldı.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi girişinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri konulu fotoğraf sergisi açıldı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde bu yıl okula başlayan öğrencileri karşılayan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri öğrencilere Nevşehir hakkında çeşitli bilgiler verirken öğrenciler tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri fotoğraf sergisi de büyük ilgi görüyor.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar yaptığı açıklamada, “Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini bu yıl kazanan ve Nevşehir’e gelen öğrenci kardeşlerimizi karşılıyor ve ilimiz hakkında bilgiler veriyoruz. Kampüse hoş geldiniz standımızda açmış olduğumuz 15 Temmuz Şehitleri ve Milli İrade sergimizi de açarak öğrenci kardeşlerimize 15 Temmuz gecesini unutturmuyoruz.” dedi.